Hoe het werkt

Vaak gestelde vragen over JCI Deals

ADVERTEERDERS

Moet ik JCI-lid zijn om een deal te kunnen aanbieden?

Natuurlijk hoeft u geen lid zijn om een deal aan te bieden! Elke ondernemer, organisator of bedrijf kan een deal aanbieden via de website en zo zijn doelpubliek bij geëngageerde en ondernemende jongeren tussen 18 en 40 gevoelig verhogen. Klik hier voor meer informatie.

Krijg ik een factuur van mijn plaatsing?

Uiteraard kan u een factuur krijgen. Bij het aanbieden van uw deal kan u ons uw BTW-nummer doorgeven, waarna wij u met plezier een factuur bezorgen voor uw bestelling.

Krijg ik korting als ik mijn deal meteen voor een langere periode aanbiedt?

Jazeker! De standaard prijs bedraagt €25/jaar, maar voor €50 plaatsen wij uw deal meteen voor 3 jaar online. Dat is een korting van liefst 33%, zeker het overwegen waard.

Hoe lever ik mijn logo en afbeelding aan?

Bij uw deal plaatsen wij uiteraard graag uw logo (verplicht) en een eventuele afbeelding van uw bedrijf, product, dienst, promotie, … Het aanleveren van deze bestanden gebeurt via het registratieformulier. Opgelet: uw logo mag maximaal 200 op 200 pixels meten, uw promo-afbeelding maximaal 600 op 200 pixels. Geschikte bestandstypes zijn jpg, png of gif. Wij zijn jammer genoeg niet in de mogelijkheid om zelf deze bestanden te bewerken, bestanden die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen worden geweigerd.

JCI LEDEN

Moet ik JCI-lid zijn om van een deal gebruik te kunnen maken?

Dat is inderdaad de bedoeling. Uw JCI pin is de eenvoudigste en meest laagdrempelige manier om u te identificeren als JCI lid. Dat wil zeggen dat alleen JCI-leden en Senatoren gebruik kunnen maken van de unieke deals op deze website.

Kan ik als kandidaat-lid of voormalig lid mijn voordeel doen?

Sorry, dat is (voorlopig) niet mogelijk aangezien de aanbieder van de deal geen enkele manier heeft om uw relatie met JCI te verifiëren. Enkel leden en Senatoren kunnen gebruik maken van de geboden deals op vertoon van hun pin.

JCI Deals is een initiatief van JCI Lier, kunnen andere afdelingen ook gebruik maken van het systeem?

Dat kan zeker! Het concept mag dan ontstaan zijn bij JCI Lier, het wordt pas interessant voor alle betrokkenen wanneer ook de andere Vlaamse afdelingen gebruik maken van het systeem. Elk lid van JCI Vlaanderen kan gebruik maken van de site. Lokale afdelingen worden actief aangespoord om voor hun leden deals te faciliteren in hun regio.


Deals zoeken

OF